Je goed voelen over jezelf…

Leef zoals jij wilt

Je goed voelen over jezelf…

Hier weer een leuk, ludiek, ‘nieuw’ en makkelijk initiatief om je goed over jezelf te voelen. Wat is makkelijk, kost geen moeite, geen geld, geen energie, is leuk om te doen en geeft zowel jou als de ander een goed gevoel?

Al een idee?

Hier komt ie: geef eens een compliment!

Hoe leuk is het om een bekende van je een compliment te geven? Over hoe leuk het haar van je buurvrouw zit. Over de laarzen of schoenen die je vriend(in) aanheeft, die je zelf wel zou willen hebben, over de leuke blik die de juf voor je kinderen heeft…you name it.

Of…ga een stap verder en geef onbekende mensen een compliment. Ga er niet naar op zoek om ‘maar’ een compliment te kunnen geven… nee… observeer, zie, kijk om je heen…op het station, op je werk, in de rij voor de kassa of op straat, hoor de gedachten aan die in jezelf opborrelen als je naar andere mensen kijkt… Filter de leuke dingen eruit en flap ze er dan ook uit. Oops…;-)

Gegarandeerd een leuke dag voor jou en voor de ander. Het geeft jou een goed gevoel omdat het toch een soort van cadeautjes zijn die je weggeeft. En de ander heeft de hele dag een grote grijns op zijn gezicht omdat ie zich ook lekkerder voelt over zichzelf. Wat een verhaal om thuis te vertellen…

Het zou je maar gebeuren dat je zelf ook een compliment mag ontvangen….Happy days…

nl_NLDutch