Zo, daar zit je dan…op de bank…je kijkt naar je partner, levensgezel(lin), vriend/ vriendin en je denkt ‘oh nee, is dit het nou?’. Leg je relatie onder de loep, bij This is our Life!

Relatietherapie 1

Al ben je nog maar één maand samen, een jaar of al jaren getrouwd, kijken naar hoe het met jullie beiden is in de relatie en daarbuiten is nooit een slecht idee.

Ik ben er voor stellen die vastlopen in de relatie en denken dat “het vooral schort aan de communicatie”. Of vinden dat hun partner “toch echt autistisch moet zijn om niet te snappen dat het niet goed voelt”.

We stappen uit ‘the blame-game’ van waarom het niet (meer) goed loopt, maar gaan juist kijken naar hóe jullie met elkaar omgaan. Wat werkt al jaren heel goed en wat lijkt niet meer zo lekker te lopen de laatste tijd? Wat zijn de sterke punten waarop we verder kunnen bouwen. En waar zijn jullie bang voor diep van binnen? Wat willen jullie alletwee eigenlijk? Voor jezelf en mét de ander? Hoe kunnen jullie je samen-zijn weer terugvinden? Daar kijken we naar.

De Emotionally Focused Therapy (EFT) is een therapievorm waarbij je niet alleen praat over wat er misgaat en waar het hem in zit, maar waar je juist gaat voelen wat je mist, wat je nodig hebt en wat jullie elkaar wellicht weer kunnen geven. Stop met analyseren en het bedenken van praktische oplossingen, maar laten we naar die kelder afdalen waarin al onze angsten en behoeften onder soms een te dikke laag stof liggen te wachten om weer goed bekeken te worden. We gaan ervoor zorgen dat jullie weer anders naar elkaar kunnen kijken. We gaan voelen dat jullie op elkaar kunnen en mogen vertrouwen en zorgen dat jullie voelen dat je er voor elkaar kan en wil zijn. We gaan bekijken wat er nodig is om de liefde en het samen willen zijn weer glanzend en gezond te krijgen.

Maak een afspraak om te kijken of ik samen met jullie jullie weer kan laten dansen op die ‘Saturday Night Fever’ dansvloer, ja, die met die kleuren…old school…

Ook als jullie er uit zijn en niet meer verder willen, kan ik jullie begeleiden naar een warm uit elkaar gaan waarbij het goede behouden blijft en het minder prettige met een goed gevoel achter jullie gelaten kan worden.

Durf dit niet aan en doe het toch! Bel of mail me.