Wie ben ik?

Ik ben Karlien Tarry-Kruger en sinds 2002 afgestudeerd psychologe. Ik mag mijzelf sinds 2012 psycholoog NIP noemen, wat onder andere inhoudt dat ik me aan de beroepscode van het NIP moet houden. Deze is geënt op de begrippen verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid.

Na jarenlang te zien dat relaties met belangrijke anderen impact hebben op hoe je kan voelen en je zelfs kunnen helpen om de uitdagingen in het leven beter aan te kunnen, ben ik sinds een paar jaar EFT-therapeut (relatietherapeut) waarin ik geleerd heb hoe stellen te begeleiden in hun relatie-perikelen.

Mijn plezier - in zowel individuele begeleiding als in het helpen van stellen - zit hem in het voelen en zien dat een kwartje is gevallen. Dat iemand of een paar iets oppakt en daar actief mee bezig gaat in zijn, haar of hun leven. Ik zet mezelf graag in om jou te laten zien en te laten voelen dat er altijd keuzes zijn en je te helpen ze dan ook te maken. Ik begeleid je in het nemen van verantwoordelijkheid voor je leven. Om met een zachtere blik te kijken naar de dingen die op je pad komen, door onder andere je houding daarover milder te maken. Ik kijk samen met jou hoe je met empathie en compassie je leven en relaties aan kunt gaan.

Ik help je graag bij jouw uitdaging(en) door je te begeleiden/ te ondersteunen/ de rode lijn eruit te halen...noem het hoe je wilt.

Ik heb negen jaar lang bij twee huisartsenpraktijken gewerkt en heb vele patiënten gezien en begeleid in hun psychologische uitdagingen. Wat ik van hen terughoor over mij is dat ik oordeelloos kan luisteren, dat ik kijk naar de mogelijkheden en met humor mensen tegemoet treedt, waarbij mijn enthousiasme ontwapenend werkt en zorgt voor een open en veilige sfeer om samen aan het werk te kunnen. Lees ook de aanbevelingen.

Ik ben sinds 1998 samen met mijn Engelsman en heb twee jongens in de puberleeftijd. Ik vind het leuk om te lezen, Netflix te kijken, te puzzelen (hoe mindful!) en interessante podcasts te luisteren over mijn vakgebied om daar jou weer op te attenderen.

Wil je zelf kijken, ervaren en voelen hoe het is om met een vriendelijke psychologe naar jezelf te kijken, pak dan die telefoon of schrijf die mail en wellicht zien we elkaar binnenkort. This is your Life!

Mijn credo is: Durf het niet en doe het toch!

Lees meer over mijn aanpak in het volgende krantenartikel in het voormalig Ons Leidsche Rijn van juli 2012. Tien jaar oud en nog steeds denk ik er hetzelfde over, mooi!


Contactgegevens

Ben je benieuwd of wij de klik hebben om met elkaar te kunnen werken?
Vul onderstaand contactformulier in...
...stuur mij een email naar info@timl.nl...
...of bel met 06-15284302. Laat een bericht achter en ik bel je terug.

Ik kan je ontvangen op Middenburcht 136, 3e verdieping in Vleuterweide winkelcentrum. Neem de lift naar de derde verdieping en neem plaats op het zwarte bankje. Mijn werkdagen voor This is my Life! zijn op de maandag en de vrijdag. Woensdag en donderdagmiddag (na 14.00 uur) zijn bespreekbaar.


Tarieven

Zowel de intake als de vervolggesprekken voor de individuele sessies duren 50 minuten. De kosten per sessie zijn € 85,=. Ik ben voor individuele therapie vrijgesteld van BTW. Op basis van jouw hulpvraag kijken we wat er nodig is om je weer op de goede weg te zetten.

De relatiegesprekken kosten per sessie € 150,= inclusief BTW. Deze sessies duren 70 minuten.

Beeldbellen is ook een optie, tarieven hiervoor zijn hetzelfde.

Ik ben opgeleid als relatietherapeut EFT en mag daarnaast de titel Psycholoog NIP voeren. Ik ben geen GZ-psycholoog en heb geen BIG-registratie waardoor de kosten voor de sessies niet bij de ziektekostenverzekering gedeclareerd kunnen worden. Bel voor de zekerheid met je verzekering.

Als je niet op je afspraak kan komen, meldt dat dan minimaal 24 uur van te voren om te voorkomen dat ik kosten in rekening moet brengen.

Are you looking for an English speaking psychologist? Give me a call! Let's see whether or not I can be the right person for you.