Wanneer is het genoeg?

Leef zoals jij wilt

Wanneer is het genoeg?

Wanneer komt dat moment dat je besluit – niet anders meer kan dán besluiten – dat het anders moet? Dat je op die t-splitsing staat en je realiseert dat rechtdoor geen optie meer is? Wanneer is dat moment?

Dat moment is aangebroken als je voelt in iedere vezel van je lichaam dat het anders móet. Dat dit niet meer is hoe je verder wilt, in een relatie, in het werk, in gedrag wat je vertoont vanuit oude patronen. Kortom, dat je vastzit in gedrag, gedachten of gevoelens die je zo belemmeren dat je er dood- en doodmoe van wordt.

Dus, je kan je wel voornemen dat je over anderhalve week  – vanaf 01 januari 2013 het liefst – toch echt die kilo’s gaat afvallen, gaat stoppen met roken of meer gaat opkomen voor jezelf, maar als die datum in de toekomst ligt, dan weet je eigenlijk ook wel dat hét moment nog niet is gekomen. Want als dat moment er wel was, dat point-of-no-return, dan had je het vandaag nog wel aangepakt. Dan had je vanmorgen, vanmiddag, vanavond, een uur terug of misschien wel in deze seconde besloten: nu… niet… meer!

Mocht je dat punt sneller willen bereiken omdat je voelt dat het er wel aan zit te komen, neem dan contact met me op. Samen kunnen we kijken of we dat proces kunnen versnellen om te komen tot de verandering die jij echt wilt doorzetten. Want verandering, het aanpassen van oude patronen, reacties, gedachten, kan alleen maar als je tegen die muur staat, op die t-splitsing staat. En vanuit daar zijn er weer nieuwe keuzes te maken, nieuwe wegen te bewandelen, nieuwe reacties uit te testen…wat een avontuur!

Dus, heb jij de bewegwijzerbordjes al gezien?

2013: Eat your heart out. Ik begin al in 2012! Ik begin nu!

nl_NLDutch