Nooit meer lijnen! Nooit meer diëten!

Leef zoals jij wilt

Nooit meer lijnen! Nooit meer diëten!

Het kan! Het nieuwste en hipste op het gebied van gewichtsverlies is makkelijk, simpel en zelfs voor de grootste veelvraat goed ‘vol te houden’. Zeker in de tijden die eraan komen (Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw) is het altijd fijn om een nieuwe methodiek achter de hand te hebben om aan het eind van 2012 niet met kilo’s en kilo’s aan overgewicht het nieuwe jaar in te gaan.

De nieuwste methode is er één die je niet alleen snel op je ideale gewicht laat aanbelanden, maar ook een methode die ervoor zorgt dat je jaar in jaar uit op je ideale gewicht blijft! Er komen geen nieuw aan te schaffen kookboeken bij te pas, geen tellijstjes, geen caloriebewust intakebeleid, geen weegschaal, geen extra abonnementen bij de sportschool, helemaal niets.

Het enige wat je hoeft te onthouden voor deze nieuwe, fantastische en revolutionaire aanpak in de wereld-die-vechten-tegen-je-gewicht-heet is:….

Wait for it

Two thirds!

 

Het is zo simpel, het is bijna lachwekkend! Van de drie zakken pepernoten die je iedere week naar binnen propt, eet je er nu nog maar twee. Van dat enorme stuk slagroomtaart wat je normaal zou afsnijden voor jezelf, bereken je nu twee derde en eet dat lekker op. Van de zak chips die iedere vrijdagavond geheel en al soldaat wordt gemaakt, koop je nu eens geen gezinszak maar een gewone ‘regular‘ uitvoering!

Binnen no-time eet je minder, zit je sneller vol, is je lichaam met minder ook verzadigd en heb je alsnog alles kunnen eten wat je wilde eten…alleen minder dus…

Met de two-thirds methodiek ga je door totdat je je broeken weer aan kan zonder je buik in te houden. Je zal zien dat mensen niet meer zo snel emmers met water over je heen zullen gooien om je weer terug te rollen naar zee.

Het is ideaal, werkt altijd en heeft altijd perfecte resultaten. En nogmaals: je mag dus blijven eten wat je wilt…alleen dus twee derde van je normale porties.

It is truly amazing Jim! What a discovery!

 

Two thirds!

 

Fijne weken iedereen!!!

nl_NLDutch