Workshops

Vind jij het prettig(er) om op een avond samen met andere gelijkgestemden dingen te leren die jou wellicht verder brengen in waar je mee bezig bent. Volg dan een workshop!
De kosten per workshop zijn € 37,50 exclusief BTW.

De volgende workshops zijn los te volgen, maar ook achtereenvolgend omdat de onderwerpen nauw op elkaar aansluiten.


‘Ik in mijn wereld’ Ga de kennismaking aan met jezelf. Laat je dit keer eens wél meeslepen in je gevoelens, je gedachten en bezie je eigen gedrag. Geef jezelf de ruimte en beleef waar dit goed voelt en waar dit anders kan.


‘Ik in mijn wereld’ bestaat uit zes workshops:

1. Duik in je gevoel 4. Van moeten naar willen
2. Kom uit je hoofd 5. Doorbreek je patronen
3. Baas over je gedachten 6. Wie ben ik?

 

‘Van Mindfulness tot Intuïtie’

In dit drieluik aan workshops leer je ten volle bewust te worden van de processen in jezelf. Hierdoor creëer je meer ruimte voor je werkelijke ik om te zijn in plaats van altijd maar te doen. Mindfulness houdt in dat je aandacht geeft op een speciale manier: doelbewust, op het moment zelf en niet oordelend. Door praktische oefeningen leer je bepaalde technieken te integreren in je leven zodat je ten allen tijde mindful kan zijn.

<< Begin! Alleen dan kan het onmogelijke mogelijk worden.>>


‘Van Mindfulness tot Intuïtie’ bestaat uit drie workshops.

1. Een spiegelsessie met jezelf 2. De kracht van gedachten
3. Bewust Zίjn

‘Of…’

Heb jij andere onderwerpen waar jij graag met anderen meer over wil leren? Schroom niet je ideeën met ons te delen. Wij hebben een groot arsenaal aan kennis, theorie, achtergronden en oefeningen waar we uit kunnen putten om voor jou een workshop op maat te kunnen maken. Leuk voor je vriendenclub of je collega’s op het werk.


‘Ik in mijn wereld’

1. Duik in je gevoel
Waar sta je? Hoe voel je je? Sta daar eens bij stil in plaats van door te denderen. Waar ben je? In het hier en nu?
Steekwoorden: confrontatie met jezelf, het mag, voelen.

2. Kom uit je hoofd
Ga eens meemaken, beleven, ervaren. Zonder gedachten, zonder analyses, zonder het betekenis te geven. Gewoon voelen wat je ervaart.
Steekwoorden: zintuigen prikkelen, acceptatie, voelen.

3. Baas over je gedachten
Weet jij dat jij de baas bent over jezelf? Over de dingen die je voelt, denkt en doet? Kijken wat er gebeurt als je eens wat anders denkt…
Steekwoorden: realisatie, aha-erlebnis/ ‘oooh, zit dat zo’-gevoel, uitdagen.

4. Van moeten naar willen
Hoe vast zit jij in je moeten-lijstjes? Wanneer is de laatste keer dat jij bewust koos om even helemaal niets te hoeven? Leer in deze workshop de beweging van ‘moeten’ naar ‘willen’ te maken.
Steekwoorden: lijstjes, lijstjes, lijstjes, voel je vrij.

5. Doorbreek je patronen
Zit jij vast in patronen die jij niet ziet? Leef jij op de automatische piloot? Leer deze patronen herkennen, erkennen en veranderen. Kies gedrag wat nu beter bij je past.
Steekwoorden: herkennen, erkennen, bewust keuzes maken, loslaten.

6. Wie ben ik?
Ben jij blij met jij? Kom je over zoals je over wilt komen? Leer jezelf beter kennen door de ogen van anderen.
Steekwoorden: ‘Daar sta ik dan…’, feedback geven en ontvangen, luisteren, ‘Dit ben ik!’.


‘Van Mindfulness tot Intuïtie’

1. Een spiegel sessie met jezelf
Wil jij weten hoe jij overkomt en wat je kan doen om degene neer te zetten die jij graag wilt zijn? Durf jij het aan om te horen wat anderen van je vinden en ben jij niet bang om feedback terug te geven? Volg deze workshop waarin we je op een prettige manier confronteren met hoe jij jezelf uit op zowel non-verbaal als verbaal niveau. Een avond vol emotie!

2. De kracht van gedachten
Haal jij alles eruit wat er in je zit? Benut jij alle kwaliteiten en vaardigheden die jij hebt meegekregen en die jij in je leven hebt aangeleerd? Kijk hoe je nog verder kan komen: Leer je eigen gedachten te beïnvloeden. Overstijg jezelf! Wij hebben de eye-openers, jij hebt het in je! Volg deze workshop en zie hoeveel meer je nog kan dan je dacht. Ga bezig met je overtuigingen en vorm ze om.

3. Bewust zijn
Lukt het jou om aan het einde van de dag een voldaan gevoel te hebben? Weet je nog wat je hebt gedaan? Of gaan de dagen snel aan je voorbij? Hoe bewust ben jij? Hoe mindful leef jij je leven?
Stop de hectiek! Bekijk waar je vast loopt en maak andere keuzes gebaseerd op wat je echt wilt en voelt. Kom uit je comfortzone en stap er in één die nu beter bij je past!

Facebook

LinkedId