Wie ben ik?

Ik ben Karlien Tarry-Kruger en sinds 2002 afgestudeerd psychologe met als afstudeerrichting Psychosociale Victomologie en Depressiviteit. Ik mag mijzelf psycholoog NIP noemen, wat inhoudt dat ik me aan de beroepscode van het NIP moet houden. Deze is ge├źnt op de begrippen verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid.

Mijn kennis ligt met name op het begeleiden van mensen die even een stap van hun gewenste pad af zijn: Mensen die teveel bezig zijn met het moeten in plaats van met wat ze nou echt willen. Mensen die meer in de toekomst leven en de spoken en beren zien in plaats van te genieten van wat ze nu gebeurt. Mensen die niet meer anders lijken te kunnen reageren dan vanuit hun vaste patronen. Kortom, mensen met uitdagingen waar iedereen zich in het leven wel eens voor gesteld ziet. In de one-on-one’s kan je kijken waar en met name hoe ik je bij jouw uitdaging(en) kan helpen/ begeleiden/ ondersteunen…noem het hoe je wilt.

Mijn plezier zit hem in het voelen en zien dat een kwartje is gevallen. Dat iemand iets oppakt en daar actief mee bezig gaat in zijn of haar leven. Ik zie mezelf als een instrument wat ik inzet om jou te helpen om keuzes te maken. Om je verantwoordelijkheid te laten nemen voor je leven en voor het zachter maken van de dingen die op je pad komen, puur door je houding daarover milder te maken. Aan situaties die je overkomen kan je niet veel, maar je hebt wel invloed op hoe je met die situatie omgaat.

Mijn credo is:

Als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan,
gebeurt jou wat je altijd gebeurt.

Probeer eens wat anders dus…

 

Lees meer over mijn aanpak in het volgende krantenartikel in het voormalig Ons Leidsche Rijn van juli 2012.

 

Facebook

LinkedId