Trainingen

De training Leef in BalanZ legt een duidelijke link tussen je gevoel, je ratio en je onderbuikgevoel. Met concrete oefeningen laten we je ervaren dat een goede balans je verder brengt. De training Leef in BalanZ wordt verzorgd in samenwerking met Esther Vergeer van Mariphaea. Bel mij voor meer informatie.

De training Leef in Balanleert je steeds meer op je gevoel en intuïtie te vertrouwen.

Leef in BalanZ

In de training Leef in BalanZ geven we je – door middel van makkelijk in je leven te verweven theorie, oefeningen die deze theorie tastbaar maken, inspirerende teksten en rustgevende meditaties – een voorzet om meer in contact te komen met je gevoel en intuïtie.

Er zijn drie leerlijnen die ieder zes avonden omvat waarin je met verschillende thema’s bezig gaat. Iedere leerlijn brengt je steeds verder in het proces om het ‘moeten’ te minimaliseren, meer te leven in het ‘nu’ en je te laten ervaren dat je mag zijn wie je bent.

Leerlijn 1: Leef bewuster, kom in contact met je gevoel en maak kennis met je intuïtie.

Leerlijn 2: Ontwikkel je intuïtie, vertrouw in je zijn en verruim je blik.

Leerlijn 3: Bewust Zíjn, één met je intuïtie, Leef!

Wil jij met je collega’s of met andere eensgestemden een andere training volgen? Heb jij iets voor ogen dat raakvlakken heeft met onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en/of mindfulness, dan kunnen wij dat uiteraard voor je ontwikkelen op basis van jouw wensen. Neem contact met me op om samen de ideeën hierover verder te bespreken.

 

 

Facebook

LinkedId